Even voorstellen, het bestuur:

Voorzitter:
Abel Kalfsbeek
(bouwmaterialen handel)
Sinds 13 maart 1998 zijn mijn vrouw en ik eigenaren van de Houthal Bouwmaterialen. Een regionale bouwmaterialenhandel en timmerfabriek. Wij leveren vooral aan bedrijven (met name aannemers en zzp-ers) maar ook de particulieren kunnen bij ons terecht. In 2017 ben ik gevraagd om voorzitter van de Ondernemers Vereniging te worden. Samen met een enthousiast team van bestuursleden proberen wij Zevenhuizen op de kaart te zetten en de ondernemers duidelijk in kaart te brengen.
Zevenhuizen is een bruisend  ondernemers dorp en niet voor niets nog steeds:
Het Leukste Dorp van Groningen!
Secretaris:
Gea Nikolaas
(schildersbedrijf)
Als geboren en getogen Zeuv’m huuster ben ik opgegroeid in een ondernemersgezin.
De meeste mensen zullen mij dan ook kennen van Schildersbedrijf Overwijk of vanuit het dorp. Al jaren betrokken bij de Ondernemers Vereniging, o.a. als vrijwilliger van de toenmalige braderiecommissie. Mijn vader en man gingen mij voor als bestuurslid. Sinds maart 2017 ben ik zelf bestuurslid en secretaris van de Ondernemersvereniging.
Penningmeester:
Niels van Maaren
(Directeur/Eigenaar van Bouwadvies van Maaren)
Bouwadvies van Maaren is een bouwkundig- en expertisebureau welke ik begonnen ben in 2008 vanaf mijn zolderkamer in Roden. Op dit moment voeren wij onze diensten uit met een team van mensen voor een breed scala aan opdrachtgevers; van (semi) overheid tot business-to-business en van vastgoedeigenaren tot particulieren.
Bestuurslid:
Henk Vos
(mechanisatiebedrijf)
Vos mechanisatie is een mechanisatiebedrijf met een rijke traditie. Het is een familiebedrijf dat in 2000 overgenomen is door mij en mijn vrouw Jolanda.
In 2016 is onze winkel geheel vernieuwd. De tuin en parkmachines kunnen we daardoor uitgebreider en beter aan de klant tonen. In de winkel hebben we ook een groot assortiment aan technische onderdelen en gereedschappen. Ook kan er thuis via de webshop besteld worden. In de werkplaats is er een afdeling hydrauliek bij gekomen.
Daarnaast verhuren we diverse kranen en machines. Service staat bij ons hoog in het vaandel en mogelijkheden zijn altijd bespreekbaar. Wij vinden het belangrijk om de verenigingen in Zevenhuizen actief te ondersteunen. Zowel door sponsoring als door actieve ondersteuning in het verenigingsleven. Op deze manier houden we Zevenhuizen aantrekkelijk en uniek.
Bestuurslid:
Anne Lootsma
(bedrijfsfinancieringen)
Per 2016 zijn wij komen wonen aan de Allardsoogsterweg in het buitengebied van Zevenhuizen. Met kantoor aan huis help ik ZZP-ers en MKB ondernemers aan een goede financiering of bedrijfsovername. Op deze manier kan er onafhankelijk, slagvaardig en tegen gunstige voorwaarden worden geleverd.

Klik hier voor het weergeven van het Privacy statement en AVG verklaring.