Even voorstellen, het bestuur:

Voorzitter:
Roland Jalving
(bouwbedrijf)

Secretaris:
Bert Flonk
(elektronica vakhandel)
 Als geboren en getogen Zeuv’mhuuster ken ik de regio, en een hoop mensen. De meeste mensen zullen mij kennen van FlonkTech Zevenhuizen. Wij verkopen en repareren o.a. consumenten elektronica. In 2020 ben ik benaderd om secretaris te worden en ben een half jaar later geïnstalleerd. ging. Mocht je vragen hebben, dan mag je altijd bij ons bedrijf binnenlopen.

Bestuurslid
Diana Dekens
(administratiekantoor)

Henk Vos
(mechanisatiebedrijf)
  Vos mechanisatie is een mechanisatiebedrijf met een rijke traditie. Het is een familiebedrijf dat in 2000 overgenomen is door mij en mijn vrouw Jolanda.
In 2016 is onze winkel geheel vernieuwd. De tuin en parkmachines kunnen we daardoor uitgebreider en beter aan de klant tonen. In de winkel hebben we ook een groot assortiment aan technische onderdelen en gereedschappen. Ook kan er thuis via de webshop besteld worden. In de werkplaats is er een afdeling hydrauliek bij gekomen.
Daarnaast verhuren we diverse kranen en machines. Service staat bij ons hoog in het vaandel en mogelijkheden zijn altijd bespreekbaar. Wij vinden het belangrijk om de verenigingen in Zevenhuizen actief te ondersteunen. Zowel door sponsoring als door actieve ondersteuning in het verenigingsleven. Op deze manier houden we Zevenhuizen aantrekkelijk en uniek.

Ronald Dees
(shovelmachinst/klussenbedrijf)

In 2007 ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf genaamd ‘Klussen bedrijf RoDee’.
Van 2007 tot 2019 heb ik allerlei klussen in de bouw gedaan.
Vanaf 2019 ben ik weer in mijn oude vak gerold wat ik voorheen altijd deed, shovelmachinist.
Nu houd ik mij meer bezig met de dienstverlening en doe af en toe nog kleine klussen.

Bart Ballast
(boer)

Anne Lootsma
(bedrijfsfinancieringen)

Per 2016 zijn wij komen wonen aan de Allardsoogsterweg in het buitengebied van Zevenhuizen. Met kantoor aan huis help ik ZZP-ers en MKB ondernemers aan een goede financiering of bedrijfsovername. Op deze manier kan er onafhankelijk, slagvaardig en tegen gunstige voorwaarden worden geleverd.

Rooster van aftreden bestuur:

Anne: maart 2018 tot maart 2022
Henk: maart 2019 tot maart 2023
Diana: maart 2020 tot maart 2023
Ronald: maart 2020 tot maart 2024
Bert: maart 2021 tot maart 2024
Roland: maart 2021 tot maart 2025

Klik hier voor het weergeven van het Privacy statement en AVG verklaring.